Om nettstedet parmesan.no

Om Parmesan.no

Parmesan.no er et privat nettsted som omhandler italiensk mat, miljø og mennesker. Jeg har etter beste evne prøvd å formidle inntrykk som har festet seg i løpet av de årene jeg har vært i støvellandet sør for alpene. Hver sommerferie siden 1997 har vi vært i Italia. Vi reiste hele veien med bil til Italia i noen år. Fly til Nice med tilhørende leiebil er mer behagelig og har vært benyttet de siste årene. Parmesan er en fast italiensk ost som benyttes i  og hever smaken på mange matretter. Siden domenenavnet parmesan.no var ledig i 1997 så tok jeg det som sidenavn. Parmesan binder smaker sammen og på nettsiden forsøker jeg å  binde den gode italienske maten, miljøet og menneskene sammen.

Arma di Taggia

Familiens base har i hovedsak vært i den lille byen Arma di Taggia i Liguria/Imperia i nord vest Italia. Regionen Liguria ligger på den italienske riviera som kalles for blomsterrivieraen, Riviera dei Fiori. Siden inneholder linker, bilder, tips om mat, reise og overnatting. Kort sagt noe ord om – la dolce vita – gode liv.  Av lidenskap og begeistring til Italia er denne siden blitt til. Menneskene. Maten. Den italienske væremåten slutter jeg aldri å undre meg over!

Reklame

Reklame på sidene bidrar til at jeg får testet Google Adsense. Målrettet reklame i forhold til tekst på siden. Reklamen bidrar også til finansiering av serverplass,statistikkanalyse og noen bildekjøp.

Linker

Nettsiden inneholder linker til websider som omtaler Italia og Liguria spesielt. Jeg har ikke ettergått alle fakta og informasjon på disse sidene og er ikke ansvarlig for innhold. Likevel, mange av sidene gir deg bilder, inntrykk og stemninger om det gode liv i Italia som kan komme til glede eller nytte.


vennlig hilsen

Per Chr. Bakken

Adresse:
Gullberget 112
1354 BÆRUMS VERK

Telefon:
(+47) 67 56 31 06
(+47) 47 26 10 85

E-post:
bakken@parmesan.no