Panna cotta

Panna cotta er en lettlaget italiensk dessert. Panna Cotta betyr kokt krem og består av i tillegg til fløten; sukker, gelatin og vaniljestang.

Panna Cotta er italienernes «variant» på Crème Brulét. Servert med friske bær, bærsaus eller puré så blir dette en utmerket dessert. Lett å lage er den også!

DETTE TRENGER DU:

  • 5 dl kremfløte
  • 100 gr. sukker
  • 1 vaniljestang
  • 2,5 plate gelatin

SLIK GJØR DU:

  • Kok opp 1/2 parten av fløten med sukker og vaniljestangen.
  • Trekk til side og la vaniljestangen trekke inn og sette smak.
  • Fjern vaniljestangen tilsett oppbløtt gelatin og resten av fløten.

Fordel i former og avkjøles til de stivner.

Tips!
For å få innholdet ut av formene dyppes de i varmt vann og snus rundt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *