Polllo alla cacciatore – Jegerkylling

Jegerkylling er en smakfull tomat- og kyllingform til hele familien, server gjerne med korte pasta eller en stor bolle ovnsbakte poteter tilført olivenolje og rosmarin

DETTE TRENGER DU til 4:

  • 1 løk , finhakket
  • 2 fedd hvitløk , knust
  • olivenolje
  • 2 x 400g bokser cherrytomater
  • 4,0 ss mascarpone
  • en håndfull basilikum
  • 6 kyllingbryst gjerne med skinn

SLIK GJØR DU:

  1. Varm opp ovnen til 190C.
  2. Stek løk og hvitløk i 3 ss olje til det er mykt, men ikke farget.
  3. Tilsett tomater og la det putre i 10-15 minutter eller til sausen er tykk og blank.
  4. Ta av varmen og rør i mascarpone og halvparten av basilikum, grovt revet.
  5. Varm litt olje i en panne og stek kyllingen på begge sider til de er gylne.
  6. Legg de i en ildfast form og hell over sausen.
  7. Stek i 25-30 minutter eller til kyllingen er gjennomkokt.
  8. Pynt med resten av basilikumbladene og servér.
    Godt tilberhør er kort pasta av type fussilini, eller stekte poteter, tilført god olivenolje og rosmarin.
    kilde: bbcgoodfood.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *