Sølvskjeen – din nye kokebokbibel

Sølvskjeen, din nye kokebokbibel

Alle som er tilhenger av italiensk mat fikk en flott klassisk italiensk kokebok tilgjengelig på norsk i 2006.

Boken sølvskjeen er italias svar på Ingrid Epsepid’s berømte rødrutetede kokebok. Den inneholder 2000 oppskrifter som er enkle og lettforklarlige.

Jeg må ærlig inrømme at jeg er lidenskapelig samler av kokebøker. Likevel er det sjelden jeg følger oppskrifter slavisk. Det blir mest titting på bilder, lese om kombinasjoner og få inspirasjon. Sølvskjeen er i så måte en anneredes kokebok. Her det ingen fancy bilder og vanskelige kokeutrykk.
Fokus er rettet mot råvarer og enkle oppskrifter.

Det er deilig å ha en slik klassiker i samlingen som gjør det så enkelt. Råvaren og oppskriften og ferdig med det. Akkurat som det italienske kjøkken.

ANDRE ITALIENSKE KOKEBØKER:

Basic italiensk

Kokeboken basic italiensk tar som tittelen sier for seg de mest kjente rettene fra det italienske kjøkken. Metoden for f. eks. å lage risotto, focaccia og pizza blir grundig og enkelt forklart.

Tilbords med sopranos

Til bords med sopranos er også en utmerket bok både for de som er tilhenger av tv-serien sopranos og italiensk mat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *