Tenuta san Pietro

Tenuta San Pietro Restaurant & Hotel i Toscana ligger i åssiden utenfor Lucca. Iselin Setsaas som har jobbet der siden mars 2007 skriver at restauranten åpnet i juni 2007 og eies av Dag E. Tjersland.

RELATERTE LINKER:

Tenuta san Pietros hjemmside | Karteferanse

Iselin Setsaas forteller videre i en E-post:
– Tenuta San Pietro er i hovedsak en restaurant med høye ambisjoner. Vi har menyer som er basert på de beste råvarer, og prøver å ivareta det tradisjonelle samtidig som vi blander inn moderne varianter av italienske klassikere. I restauranten er det også stor fokus på mat i kombinasjon med vin. Vår vinkjeller er nøye valgt ut og er også laget slik at vinkurs kan arrangeres i rette omgivelser.

Dette kan gjøres sammen med lokale oster og skinker, sammen med en lunsj eller middag, eller i sammenheng med et matlagingskurs. Samtidig lager vi også vår egen olivenolje hvert år. Gjester kan få være med på både smaking og innhøsting. Gruppe turer til vingårder i Toscana og trøffel tur til Piemonte har preget høstens aktiviteter.

Hotellet har 11 rom – alle med moderne fasiliteter som aircondition, tv, stereo, minibar. I resepsjonen har vi trådløs internet. Rommene er designet i forskjellige størrelsen, stil og design og er utstyrt med gode, norske senger og dundyner. Moderne innslag har likevel ikke ødelagt følelse av at man er på en gammel vin og oliven gård fra 1560 tallet. I tillegg har vi utendørs basseng for varme sommerdager.

Tenuta San Pietro Restaurant & Hotel
Via per San Pietro a Marcigliano SNC
55018 Capannori Lu., Italia
Tel.: +39 0583 926676
Fax.: +39 0583 926678
E-mail: info@tenuta-san-pietro.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *